Casamobili angol

Dohányzó asztal

Nem található termék a megadott feltételekkel.

Design, elegancia, egyszerűség és praktikum. Termékeink legfontosabb paraméterei ezek. A lakberendezés olyasvalmi, amit sokan szeretnek maguk csinálni, hogy igazán az saját egyéniségüket tükrözze. Ehhez szeretne segítséget nyújtani  webáruházunk, melyben olyan lakberndezési kiegészítőket és bútorokat válogattunk össze melyek neves skandináv, német, olasz design tervezők munkái.

A lakberendezési kiegészítők és bútork egyedi formaviláguknak köszönhetően otthonát is egyedivé varázsolhatják. Különleges darabok, melyek a különleges formatervezésnek köszönhetően nem csupán mindennapos használati tárgyak, de egyben a lakás dekorációjaként funkcionáló design elemek is.

 

Termékskálánk igen széles, hiszen igyekeztünk a lakás minden apró területére, és a kertbe lakberendezési kiegészítőket találni. Ennek megfelelően online megvásárolható nappaliba ajánlott termékeink között megtalálhatóak multifunkciós tálak melyek dekorációs elemként, de szervírozáshoz, vendég-kínáláshoz is kiválóan alkalmasak. Ugyancsak egyedi design-al tervezett faliórák és asztaliórák, valamint képkeretek, melyek különleges formavilágukkal teszik egyedivé nappaliját. Ezen termékek kombinációi, a képkerettel kombinált órák is helyet kaptak a webáruház polcain. Vázák és kaspók, valamint mécsestartók és gyertyatartók megtalálhatóak kínálatunkban, melyekre ki egyedi, kifinomult formavilág jellemző. Természetesen a praktikumról sem feledkeztünk meg, így a Reisenthel design tároló dobozai és kosarai ugyancsak megrendelhetőek a webáruházban.

 

 

Dániából érkeznek a székek és asztalok a Danerka cégtől. A fémvázas székek mindegyike teljesen egydi design-al készült. Az asztalokra a letisztul egyszerű formatervezés jellemző, melynek köszönhetően szinte bármilyen környezeben kellemesen mutatnak. A Danerka termékek Magyarországon, kizárólag a Casamobili.hu online lakberendezési webáruházban vásárolhatóak meg.

 

Asztal webáruházunkban egyaránt megtalálhatóak furnérozott asztalok, üveg asztalok, és laminált asztalok, kör asztalok, valamint téglalap alakú asztalok. Étkezősztalok és dohányzóasztalok közül válogathatnak vásárlóink kínálatunkból. Asztalainkat ajánljuk éttermi asztalként és kávézó asztalként is. A webáruházban online megvásárolható székenikkel együtt kiváló éttermi berendezést alkotnak az asztalok.