Árnyékoló kerítés háló is kapható, ha az ember jó gazdaboltot választ

A szerencsés bevásárlás, vagy úgyis mondhatnám, hogy a bevásárlás sikere valójában csak azon múlik, hogy a megfelelő boltot válasszuk ki már az elején, aminek garantáltan lesznek olyan termékei, amilyeneket mi keresünk. Ha éppen úgy adódik, hogy árnyékoló kerítés háló kell, akkor lehet, hogy egy fokkal nehezebb ügy ilyet találni. Kivéve, ha az ember tudja már előre, hogy ne egy mindenes áruházat nézzen ki, hanem sokkal inkább egy olyan gazdaboltot, amiben minden kapható, ami kert és kertészkedés. Erre a célra itt van a gazdabolt.hu, ahol a számos vetőmag mellett akár még ilyen hálók közül is lehet válogatni.

Nekem ez nagyon fontos dolog, éppen ezért a következő szezonra pontosan ilyen hálót keresek, illetve csak kerestem, mert a Gazdabolt Online Áruház oldalán végre sikerült megtalálni a tökéleteset belőle. Az oldal letisztult, könnyen lehet rajta keresni, így nem volt nagy kihívás megtalálni a zöld színű és négyzet alapú, 3,6×3,6 méteres hálót. Ez nekem azért szuper, mert az elmúlt hetekben pont egy 4×4 méteres kerti ücsörgőt készítettünk a füves terület közepén és oda nem szeretnék fix árnyékolást tenni, csak valami ilyesmit. Ez a zöld háló egyszerűen tökéletes lesz erre a célra, jobbat nem is tudnék elképzelni. Örülök, hogy megtaláltam ezt az oldalt a széles választék miatt.

A gazdabolt.hu-n többféle hasonló termék közül tudtam ebben válogatni, volt ami háromszög alakú volt és voltak persze más színű darabok is. Én mégis ezt tartottam a leginkább megfelelőnek, pontosan ilyet képzeltem el. Az árnyékoló kerítés háló, amit kiválasztottam egy csomagban kapható. A csomag tartalmában megtalálható a zöld háló, ami HDPE anyagból készült, benne van a rozsdamentes karika a háló négy sarkában és tartozik még hozzá feszítőzsinór is, hogy legyen mivel rögzíteni a terméket. Ezt a csomagot 18 550 forintért lehet megvásárolni és 90%-os árnyékolást lehet vele elérni, ami szerintem egész jó.

Ha viszont másik szín, vagy forma tetszene, mindenre van megoldás ezen az oldalon. Vannak fehér hálók, színes, vidám napsárga és természetes barna – khaki árnyalatok is. Szerintem mindenki megtalálhatja a neki szimpatikusat. Persze akinek kicsit iparibb mennyiségre van szüksége ezzel kapcsolatban, mert mondjuk egy üvegház tetejére szeretné feltenni, annak is van megoldás az oldalon. Ezt Raschel-hálónak nevezik és különböző szélességű, 50 méteres hengerekben lehet hozzá jutni. Aki gazdálkodik, annak jó, hogy ezt is megkaphatja ezen az oldalon, nem csak az embereket árnyékoló verziókat.

Ha még ez sem lenne elég, lehet kapni még kimondottan belátás korlátozó hálókat is, ami függőlegesen a kerítésre lehet felhelyezni, hogy az óvatlan tekintetek elől védjük a teraszt, vagy erkélyt. Az árnyékoló kerítés háló témakörébe végül is ez is belefér, de ha kicsit bővebben szeretnétek beleásni magatokat, akkor a gazdabolt.hu oldalán megtalálhattok mindent, ami csak szóba jöhet a kulcsszó kapcsán.