Áruházban ajánlottak polcot

Egy ideje a közeli áruházban dolgozom pénztárosként. Eleinte nem örültem ennek a munkahelynek, mert máshol szerettem volna dolgozni, de miután megszületett a lányom, nem kaptam vissza a korábbi állásom. A környékben csak itt volt munkaerőhiány, de összességében nem bántam meg a dolgot, mert rájöttem, hogy szeretek emberekkel foglalkozni. Nagyon sokfélék vagyunk, így igen sokat lehet tanulni másoktól. Hiszen ahányan vagyunk, annyiféleképpen látjuk a világot. Így történhetett meg az is, hogy tanácsot kaptam azzal kapcsolatban, hogy milyen polcrendszer lenne jó a háztartásomba.

Ugyanis helyhiánnyal küzdöttem a kamrámban. Nem szeretek túl sok mindent bezsúfolni a konyhába, ezért volt fontos szempont nekem házvásárláskor, hogy legyen egy kamrahelyiség, ahol a száraz élelmiszereket tudom tárolni. Viszont az volt a gond, hogy nem volt elég polc már itt sem, így szükségem volt egy olyan darabra, ami ezt a gondot megszünteti. Ennek kapcsán ajánlott a vásárlóm egy oldalt, ahol szerinte a Fém polc elérhető áron van és ráadásul nagyon jó minőségű is. Ez a salgó polc volt az, ami végül a megoldást jelentette a számomra.

Mivel csavarmentes volt, jóval elérhetőbb áron lehetett hozzájutni, mint csavaros társaihoz. Emellett azt olvastam a weboldalon, hogy a teherbírása is nagy, és könnyen össze lehet szerelni, tehát igen praktikus. A legalkalmasabb a kézi rakodáshoz ez a polcrendszer, de magánszemélyek mellett ajánlják logisztikai központoknak is, hiszen 130 – 450 kg-ot is elbír. Nekem ugyan nem volt szükségem arra, hogy ekkora terhet elbírjon, de a gondolat eléggé megnyugtató volt, hogy a nehéz befőtteim sem fognak neki gondot okozni. Már pedig ezekből minden évben készül jó néhány új darab!

A vállalat ráadásul vállalja azt is, hogy helyszíni felmérést készít, így az ügyfélnek nem kell aggódnia amiatt, hogy meg tudja – e határozni a megfelelő méreteket. Emellett egyedi árajánlatot is készítenek, ha esetleg arra lenne szükség. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a szolgáltatást, mert én is pontosan azt kaptam, amit vártam ettől a polcrendszertől. Végre rendetlenség nélkül tudok minden élelmiszert tárolni.