Bevásárláshoz jól jön egy kis hátizsák

Van egy furcsa szokásom, jobban mondva hobbim, ez pedig a bevásárlás. Átalában ezt az emberek kötelező rosszként szokták megélni, mert nagy a tömeg például, ami sokakat stresszel, és én ezt teljesen meg is tudom érteni. Plusz a cipekedés is sok nyűg, főleg, ha az embernek nincsen autója, és mondjuk tömegközlekedéssel kell hazaszállítani a cuccokat. Szerencsére nekem van kocsim, így ez nem jelent gondot. Viszont, amikor nem csinálok nagybevásárlást, és csak egy kis kosarat veszek, nem pedig a tologatósat, akkor gondot szokott okozni, hogy azt a kicsi kosarat nem lehet a boltból kivinni értelemszerűen. Emiatt vettem vászonszatyrokat, hogy ne kelljen a környezetszennyező műanyag zsacskókat megvennem. Viszont szerettem volna egy kisméretű táskát is venni, ahol kényelmesen elférnek az irataim, telefonom, lakáskulcsom stb. Úgyhogy egy barátnőm javaslatára beírtam a keresőbe, hogy Anekke táska és pénztárca – Anna táska webáruház. Azt mondta, hogy itt nagyon nagy a választék, és a táskák is meg fognak felelni az elvárásaimnak. Úgyhogy el is látogattam az annataska.hu oldalára, hogy magam is meggyőződjek efelől. Hát azt kell mondjam, hogy a barátnőmnek igaza volt.

Rögtön az első oldalon találtam is egy kis hátitáskát, ami külsőre nagyon megfogott. Pont az én stílusom volt a mintája. Ugyan az árát egy kicsit borsosnak találtam így elsőre, mert nem feltétlen szántam ennyit egy táskára, de úgy voltam vele, hogy az annataska.hu jó minőséget képvisel, így biztosan hosszú ideig ki fog majd szolgálni. Így meg aztán megéri a befektetés, mintha például évről évre új, de olcsóbb táskákat vennék. Anyagilag sokkal jobban jön ki az ember, ha egyszer megenged magának egy ilyen beruházást. Plusz az is a kiválasztott táska mellett szólt, hogy pont le volt árazva 15%-kal. Ugyan nem nagy összeg, de nekem mégis sokat számított, már csak a tudat is, hogy egy kicsit olcsóbban vettem, mint amennyi az eredeti ára volt. Ráadásul a termékleírásban olvastam, hogy szintetikus bőrből van, ami szintén nem volt nekem utolsó szempont, hiszen nagyon szeretem az állatokat, és védem is őket.

Ha az oldalon lejjebb görgetünk, akkor minden fontos információt meg tudunk találni. Többek között azt is, hogy hogyan lehet fizetni. Itt olvasható, hogy a szokásos bankkártyás fizetés mellett lehet fizetni Google és Apple Pay-jel! Nekem ez nagyon meglepő volt, de jó értelemben. Kevés helyen szoktam látni ezt a két fizetési módot, de mindenképp jó jel, hiszen ez azt jelenti, hogy a webáruház halad a korral. Az annataska.hu megtalálható a Glami oldalán, ami egy olyan weboldal, ahol különböző ruházattal kapcsolatos dolgok vannak egy helyre összegyűjtve, többek között a táskák is. Tudni lehet, hogy nem kerülhet fel akárki erre az oldalra, így ez mindenképpen pozitív dolog. Van az Anna Táskának egy hűségprogramja, ahol pontokat lehet szerezni, és ezeket a következő vásárlás alkalmával lehet beváltani. Szerintem mindenképp megéri erre regisztrálni, mert ki tudja, mikor jöhet jól legközelebb.

A rendeléssel és a fizetéssel kapcsolatban is minden rendben volt, így egy nagy kő esett le a szívemről. Hiszen csak ajánlás alapján vásároltam, nem volt korábbi tapasztalatom a webshoppal. Viszont aggodalomra igazán nem volt ok. Az embernek nincs más dolga, mint beírni a Anekke táska és pénztárca – Anna táska webáruházat, és már meg is fogja találni azt, amit keres.

Anekke táska és pénztárca - Anna táska webáruház