Ebben a bababoltban minden van!

Imádom az ilyen “mindenes boltokat”. Van ,aki nem szeret ilyen helyekre jönni, mert szerinte átláthatatlan, de én pont amiatt kedvelem, hogy nem kell ezer üzletet végigjárni ahhoz, hogy beszerezzek mindent. Egy gondom volt, bababoltból nem találtam az igazit.

Egyik barátnőm javaslatára néztem szét először a LORD Shop weboldalán. Egy szép áttekinthető, mégis egyszerű webáruházról van szó, ahol mindenféle babaholmikat vásárolhatunk.
Itt végre úgy éreztem, megvan minden! A pelenkákból óriási kínálat várt, de babaápolási kellékek is akadtak szép számmal: popsikrém, pelenkázó alátét, gyermekjáték, babaruha, minden, amire szükség lehet!

Gyorsan szét is néztem. Eldöntöttem, hogyha beválnak az itteni termékek, akkor nem teszem ki többet a lábán vásárlás céljából a házból. Maximum akkor, ha kifejezetten kedvem lesz. Szerencsére minden termékkategória elnyerte a tetszésem. Minőségi pelenkákat, szép, jó minőségű bodykat tettem a kosárba.
A rendelés sem volt bonyolult. Én, aki nem egy technikai zseni, pillanatok alatt rájöttem, hogyan is kellene ezt a rendelést leadni. A fizetéssel sem volt probléma. Féltem, hogy csak kártyával lehet, de szerencsére nem így van. Utánvétre is van lehetőség, ami nekem sokkal kényelmesebb.

A LORD Shop bababolt kiváló termékeket forgalmaz. Ezt bátran ki mertem jelenteni az első rendelésem kézhezvételét követően. Biztos voltam benne, hogy visszatérő vásárló leszek, és azóta már a közösségi médiában is követem őket, hogy mindig értesüljek az aktuális akciókról, újdonságokról!