Egyedi póló online a https://lolmarkt.hu/egyedi-polo oldalról

Nem olyan rég találkoztam a https://lolmarkt.hu/egyedi-polo oldallal. Egy barátnőm mutatta meg nekem az oldalt, miután az egyik internetes vásárlásom nagyon rosszul sült el.

A dolog azzal kezdődött, hogy rendelni szerettem volna egy pólót, amit egy rendelős oldalon találtam. Kinéztem magamnak, megnéztem, hogy milyen méretekben kapható, majd a mérettáblázat segítségével megnéztem, hogy ez a kínai méretezés pontosan mit is jelent nálunk.

Persze, sosem lehet bízni a kínai oldalak méretezésében, mert hiába írják át európai méretekre, nem mindig szokott sikerülni nekik. A legtöbbször csak hasraütés szerűen párosítják össze az európai méretekkel.

És amúgy is itt, nálunk is boltonként eltérő a számozás, minden boltban más méretű ruha kell, attól függ, hogy hol készülnek a termékeik.

Nem keseredtem el, centit ragadtam és megmértem magamat, majd a kapott eredmények alapján választottam ki, hogy melyik méret lenne a legmegfelelőbb nekem. Persze, itthon közel sem hordok ekkora méretet, még jó, hogy lemértem magamat.

Aztán meg is rendeltem a pólót.

Az lett gyanús, hogy hirtelen elég sok pénzt levettek a számlámról, ezért azonnal felhívtam a bankomat, akik megerősítettek abban, hogy az oldal, amiről egyébként az előtt még sosem hallottam, nem is ad el ruhákat, csak levesz egy csomó pénzt a kártyámról és pár nap múlva már más címre költözik, nem lehet “megfogni” őket.

Felvettek az esetről egy jegyzőkönyvet a bankban és le kellett tiltanom a bankkártyámat is. Persze semmilyen e-mailes megerősítést nem kaptam a rendelésről.

Amikor ezt elmondtam a barátnőmnek, jól megdorgált, hiszen szerinte köztudott, hogy ezek az ismeretlen oldalak erre utaznak, mind csak a pénzt akarják levonni a kártyáról de persze semmilyen ellenszolgáltatást nem adnak cserébe.

Én mindig is az online vásárlás híve voltam, de ez az eset kicsit kedvemet szegte. Mindig tudtam róla, hogy vannak ilyen oldalak, amik az átverésre specializálódtak, de sosem gondoltam volna, hogy egy ilyen átverés egyszer velem is megtörténhet.

Mivel nagyon tetszett az a póló és tényleg nagyon meg szerettem volna rendelni, a barátnőm ajánlott egy Magyar oldalt, ami viszont nem átverés. Megkerestük a mintát, ami a pólón volt, amit meg szerettem volna rendelni, a barátnőm pedig photoshop segítségével leszedte a mintát, amit szerettem volna, ami tetszett, és elküldte nekem. Eleinte nem nagyon értettem, hogy hogyan is lesz nekem ebből pólóm, de aztán felvilágosított róla, hogy ezt fogjuk pólóra nyomtattatni.

Sok magyar póló nyomtató cég van, megmondta, hogy neki a https://lolmarkt.hu/egyedi-polo a kedvence, itt ugyanis nagyon gyorsan dolgoznak és nagyon jó minőségben. Vannak üzleteik az ország több pontján is. Meg lehet találni őket Budapesten, Miskolcon, Egerben, Debrecenben, Nyíregyházán, Budakalászon, Tiszaújvárosban, Maglódon és Dunakeszin is.

Ezekben a boltokban meg lehet vásárolni a webshopban látható pólókat is, de akár helyszínen 10-20 perc alatt egyedi mintával is készítenek pólót. Nekünk pediug erre volt szükségünk.

A feljavított mintát a barátnőm pendrivera tette, elmentünk a hozzánk legközelebbi LOLmarkt üzletbe, ahol odaadtuk a mintát és helyben el is készítették a pólót.

Egyből ezzel kellett volna kezdenem. Nem lett volna szabad egy teljesen ismeretlen oldalról rendelnem, legalább utána kellett volna néznem, hogy milyen véleményeket lehet róla olvasni az interneten, akkor talán nem futottam volna bele ebbe a kifejezetten kellemetlen helyzetbe, nem kellett volna letiltani a bankkártyámat sem.

A https://lolmarkt.hu/egyedi-polo oldalon nem csak előre megtervezett pólókat lehet rendelni. HA messze lakunk az üzleteiktől, vagy csak nincsen lehetőségünk személyesen elmenni és megcsináltatni a kiválasztott mintával a pólót, akkor meg is rendelhetjük online. Az egyedi mintás pólókat is elkészítik itt, csak el kell küldeni a mintát nekik e-mailben.

Hogyha ezt választjuk, akkor mindig figyelmesnek kell lennünk. Például nagyon figyelnünk kell arra, hogy milyen a minta felbontása, mekkora a mérete. Az ugyanis nagyon csúnya tud lenni, ha nem megfelelő felbontásban küldjük el a képet, ha nem figyelünk, könnyen pixeles lehet. Arra is figyelnünk kell, hogy a háttér maradéktalanul ki legyen vágva, mert az sem szép, ha fehér háttérrel küldünk valamit, de mondjuk fekete pólóra szeretnénk tenni a képet.

Az ilyen módon nyomtatott, egyedi pólók nagyon jól néznek ki, különlegesek, de tényleg figyelni kell arra, hogy a kép pontosan olyan legyen, amilyet szeretnénk, hogy a póló tényleg úgy nézzen ki, ahogyan azt mi szeretnénk.

Én ezért preferálom a személyes rendelést, nekem sokkal egyszerűbb, ha a részleteket meg tudom beszélni az eladóval, ha Ő is meg tudja mondani, hogy pontosan mi a baj a képpel, vagy ha minden rendben van, akkor azt is tudatni tudja velem.

Persze, ha valami nagyon nagy baj van, akkor e-mailes rendelés esetén is vissza tudnak szólni, de Ők nem tudhatják például egy képnél, hogy mi ki szerettük volna vágni a hátteret és csak elfelejtettük, vagy tényleg így szerettük volna.

Ezért fontos, hogy az e-mailes egyeztetéseknél a lehető legkonkrétabban írjuk le, hogy pontosan mit is szeretnénk, így elkerülhetők a félreértések és az egyedi mintás pólónk tényleg olyan lesz, amilyet szerettünk volna.

Ha bonyolultabb kérésünk van esetleg, akkor akár telefonon is egyeztethetünk a LOLMarkt csapatával, így biztosan elkerülhetjük a félreértéseket.

Sok fejfájástól és plusz utánajárástól kíméltem volna meg magamat, ha egyből ezt a lehetőséget választom. Ha nem egyből csak megrendeltem volna azt a pólót, hanem mondjuk ezt az oldalt kerestem volna fel, esetleg alternatív lehetőségek után néztem volna, akkor már hamarabb meg lett volna a pólóm, és nem kellett volna még a bankkal is egyeztetnem.

Az biztos, hogy tanultam az esetből, nem fogok legközelebb ismeretlen oldalakról rendelni. Ezután mindig meg fogom nézni az értékeléseket és a véleményeket az oldalakról, ahonnan rendelni szeretnék, illetve ha lehet, inkább hazai megoldásokat fogok keresni. A hazai vállalatok sokkal megbízhatóbbak.

A https://lolmarkt.hu/egyedi-polo oldal pólói pedig nagyon jó minőségűek, azt olvastam, hogy a rendelések is nagyon hamar megérkeznek, és tapasztalatból mondom, hogy a személyes rendelésük is teljesen rendben van. Gyorsan el lehet intézni a nyomtatást, az egész vásárlást, és még a méreten sem kell annyit gondolkozni. Ugyanis itt elég egyszerűen le van írva minden póló mérete, és amúgy is sokkal inkább megfelel a valóságnak a méretezés. Lehet itt méretgaranciát is kérni, így ha nem jó a kiválasztott méret, ingyenesen cserélik azt. De akkor sem kell szomorkodni, ha nem kértünk méret garanciát és nem jó a póló, viszonylag könnyen ki lehet cserélni ugyanis ebben az esetben a pólókat akár az üzletekben, vagy postán keresztül is.

Nekem csak pozitív tapasztalataim vannak ezzel az üzlettel és a termékeikkel, megbízhatóak, gyorsak és korrektek, ezért ha később ismét egyedi pólót szeretnék vásárolni, akkor biztosan megint Őket fogom választani.