Mi az, amit ne “mindenes áruházban” vegyünk?

Meglepetten láttam manapság, többször is, hogy van ma már olyan hipermarket, ahol például autógumikat is árulnak. Bizony, ilyen “osztályuk” is van ezeknek. Ráadásul nem is kicsi annyira egy-egy ilyen áruosztály. Tömött polcokon sorakoztak az abroncsok, de én ilyesmit mindig “szereldével” összekapcsolt helyről szereznék be. Olyan helyről, ahol vannak specialisták. Nem csak eladók, hanem tanult szakemberek, akik egész nap ezt csinálják. Ezt, és semmi mást.

Az autó- és motorgumival kapcsolatban is így is teszek, hiszen én főleg motorozom. Kedvencem a MotorTire hu webshop, ahová el lehet menni magunknak is, mert felszerelni is segítenek a motorgumit, ha veszünk tőlük motor- , vagy robogóabroncsot. Meg is rendelhetjük tőlük azonban, amit szeretnénk – mint mondtam, mert ez a webshop az övék, egyebek mellett. A jó öreg “kosaras” módszer működik náluk is, amit a legtöbb helyen megszokhattuk. Az MPL csomagszállító fogja nekünk hozni a kért dolgokat, de én tényleg rájuk bízok szívesen mást is. Úgyhogy, ha a Méta utca környékén vagytok ismeretesek, Budapesten, ott is laktok netán, vagy nem probléma oda bármikor eljutni, akkor ez a lehetőséget is javaslom jó szívvel nektek!

Mert ők egy tapasztalt és profi társaság (keressetek rájuk tényleg bátran a MotorTire hu oldalcímet begépelve – vagy katt a linkre fent). Raktárról szolgálnak ki többnyire mindennel, úgyhogy nincs nagyon időhúzás: sportmotor, túramotor, chopper, mindenben tudnak segíteni. Még robogós témában is nagyon ott vannak.

Olvasni is érdemes továbbá a hírrovatukat és témába vágó írásaikat, amik itt érhetők el: https://www.motortire.hu/hirek. Mert, ha online vásárlásba fogunk, ezek megkönnyítik a választást, és a válogatást. Erre is gondoltak. Motorgumit csak tőlük! Én ezt javaslom.