Minden egy helyen

Szeretem azokat az áruházakat, ahol nagyon sok termék megtalálható. Legyen szó üzletekről vagy webáruházról, mind a kettőben ugyanezt keresem. Ez nagy segítség tud lenni, hiszen egy helyen be lehet szerezni nagyon sok dolgot, és nem kell egyik áruházból a másikba mászkálni. Ezzel időt is spórolunk magunknak és ezt az időt tudjuk hasznosabb tevékenységekre szánni. Legyen szó magán részre való vásárlásról vagy pedig egy üzleti vásárlásról, mindig törekszem a gyorsaságra és arra, hogy egy helyen a legtöbb dolgot tudjam beszerezni. Ha magamnak vásárolok az még egész gyorsan szokott menni, de amikor a vállalkozásomban van szükség valamire, akkor az néha egy lassabb folyamat.

Én annyira nem élvezem a bevásárlást, viszont szükséges, így próbálom a lehető legegyszerűbben megoldani. Ezért is örültem neki, amikor a múltkor felfedeztem az Rdealer- Gastro & Ice Dealer oldalát.

Ezen az oldalon gasztronómiával kapcsolatos gépek és egyéb termékek is megtalálhatóak. Akinek vendéglátással és/vagy gasztronómiával kapcsolatos vállalkozása van, nekik nagyon hasznos lehet az rdealer.hu. Sőt, nem csak vásárolni lehet a weboldalukon, hanem még blog cikkeket is lehet tőlük olvasni. Főként szakmai cikkeket töltenek fel ide. Így olyan témákkal lehet találkozni, mint például a gyártók bemutatása, termékek bemutatása, hasznos tippek és trükkök: pl. hogyan válassz ipari mosogatógépet, mire érdemes figyelni stb. Ha érdekelnek az ilyen tartalmak, akkor mindenképp érdemes megnézni a blogot is. A honlapjuk ez is nagyon egyszerűen és gyorsan megtalálható, még csak keresgélni sem kell, hogy rátalálj.

Ez egyébként az egész oldalra igaz. Nagyon sok termék megtalálható náluk, így elsőre gondolhatnánk azt, hogy nagyon időigényes valamit megtalálni, de ez nem így van. Külön rendelkezésre áll egy keresőmező is, ahová a pontos keresésedet be tudod írni. Viszont a keresésedet másképp is le tudod egyszerűsíteni. Ha például kiválasztod a fagylaltgépek termékkategóriát, akkor ezen belül külön még kategóriákra is lehet szűkíteni a keresést, illetve márka alapján is lehet keresni, az termék állapota szerint is, hogy új vagy használt legyen, illetve az árat is meg lehet adni, hogy mennyi a maximum és minimum ár, amiért ezt a terméket meg szeretnéd vásárolni. Ezeknek köszönhetően akár egyből meg is találhatod azt a terméket, amit keresel.

Ami pedig egy pozitívum lehet, hogy nem csak rendelni lehet. Személyesen az üzletükben is fel lehet őket keresni, elmondani az igényünket és helyben megvenni a szükséges fagylaltgépek, ital készítőt, húsipari gépet vagy amire éppen szükséged van. Minden hétköznap reggel 8-tól délután 4-ig nyitva vannak, így ebben az idő intervallumban bátran lehet őket keresni, szívesen segítenek bármiben. Amennyiben kiszállítást szeretnél, akkor mindenképp fel kell venni a kapcsolatot az Rdealer csapatával, és nagyon szívesen kiszállítják mindenkinek a rendelését.

De milyen termékek kaphatóak itt pontosan? Itt van néhány fő termékkategória: csomagolástechnika, előkészítő gépek, húsipari gépek, fagylaltgépek, hűtés-fagyasztás, ital készítők, mosogatás, sütés-főzés, sütőipari gépek, kiegészítők: rozsdamentes gastronorm, öblítőszer, ételszállító badella, serpenyő, munkaasztal, vágólap. Ebből is látszik, hogy valóban nagy termékkínálattal rendelkeznek, így ha szükséged van valamire, itt valószínűleg meg fogod találni.

Ha segítségre lenne szükséged, akkor pedig tudod őket keresni telefonon, e-mailen vagy pedig az oldalon keresztül is tudsz nekik üzenetet küldeni. Így még a levelezőt sem kell külön megnyitni, egyből az oldalon fel tudod venni velük a kapcsolatot. A Rdealer- Gastro & Ice Dealer tehát mindenkinek nagy segítség lehet. Aki gasztronómiai termékeket szeretne venni, jó áron szeretné beszerezni őket és minőségi terméket szeretne a vállalkozásába.