Mindent a mindenes áruházban veszünk, csak cipőt nem

Rámjött a röhögés, amikor a férjemre néztem. Bár már tele volt a csomagtartó, de ő még mindig úgy állt a kocsi mellett, mint egy tisztességes serpa. Még volt három nagy szatyor a kezében, a hóna alatt felmosónyél és játékdömper. Naná, hogy egy mindenes áruház parkolójában álltunk, jó alaposan bevásárolva, beszerezve minden szükséges, és/vagy nem olyan szükséges dolgot. Szeretek órákig bóklászni az ilyen helyeken a ruhák, konyhai eszközök, játékok, szőnyegek, bútorok kavalkádjában. Egy dolog van, amit soha nem szoktam innen megvásárolni, az pedig a cipő. Ebben a kérdésben ragaszkodom a minőségi, kényelmes darabokhoz, amik persze a lábat is kímélik.

Szeretem a szép, igényes holmikat, a CipoMarket.hu-ra akkor bukkantam a weben, amikor mindennapi használatra kerestem lábbelit magamnak.  Valami olyasmit szerettem volna, ami esztétikus, praktikus, de bírja a hétköznapi strapát is. Értem ezalatt, hogy kényelmes, amiben lehet vezetni vagy rohangálni a gyerekek után. Az akkori vásárlásom nagy elégedettséggel töltött el, nagyon jó áron sikerült egy kényelmes, mutatós cipőt beszereznem, amit azóta is nagy örömmel viselek. Innentől visszatérő vásárló vagyok, vettem már innen bakancsot, papucsot, szandált, de a család többi tagjának is rendre innen választok lábbelit. Ez főleg a nagyobb leárazások idején jellemző, amik akár 60-70%-osak is lehetnek!

A CipoMarket.hu véleményem szerint igazi, hölgyeknek való webáruház.  Felülete szép, letisztult, áttekinthető, amit öröm böngészni. A képek szépek, a termékleírások informatívak, ezzel is megkönnyítve a választást. Sok időt el szoktam tölteni a képeket nézegetve és olyan is előfordult már, hogy nem szerettem volna semmit sem vásárolni, de annyira megtetszett valami egy képen, hogy megvettem. A cipőkön kívül sok más, igényes meglepetés és termék is vár a webshopban. Nemcsak lábbelik, de táskák, pénztárcák és egyéb kiegészítők között is válogathat, aki arra jár.  Kínálatában klasszikus és feltörekvő márkákat is felsorakoztat, az olasztól egészen a németig. A romantikusabb stílus kedvelői is bátran nézelődhetnek, de ha valaki a sportosabb, vagy az elegáns stílust kedveli, esetleg a kettő ötvözetét, az sem fog csalódni.

Valamint ne feledkezzünk meg a férfiakról sem! Ők mindig valahogy háttérbe szorulnak, ha cipő, vagy kiegészítő a téma, pedig nem kellene. Párjaink, férjeink számos, legkülönfélébb színű és stílusú cipő, táska, pénztárca és öv között válogathatnak, még a legkülönösebb ízlésű is találhat magának megfelelő darabot.

A webáruházban meggyorsíthatjuk a keresést, ha konkrét elképzeléseink vannak, hiszen tudunk cipőre, táskára, pénztárcára, övre szűrni, de rákattinthatunk a konkrét márkát kínáló menüpontokra is. Különböző cipőtípusokra is lehet böngészni a CipoMarket.hu-n, vannak itt papucsok, szandálok, edzőcipők és bakancsok is de találhatunk elegánsabb stílusú lábbeliket  is. A vásárlás gördülékenyen megy, kiválasztható a számunkra kézenfekvő fizetési mód és eldönthetjük, hogy várjuk a futárt otthon, esetleg a munkahelyen, vagy mi magunk megyünk érte egy számunkra alkalmas időpontban.

Bármelyik korosztály könnyedén találhat számára megfelelő, bármilyen igényt kielégítő cipőt, akár saját részre, akár másnak válogat. Az árak kedvezőek, viszont csak regisztrációval lehet vásárolni, erre mindenképpen megéri rászánni azt a pár percet. Akár ajándékot keres az arra járó, akár saját részre vásárol, biztosan nem fog üresen maradni virtuális kosara. Én mindig elégedett vagyok, ha innen veszek valamit, az árak kedvezőek, a kiszállítás gyors, a minőség magáért beszél.

Az én családomról elmondható, hogy cipőt a CipoMarket.hu-n veszünk, mindent mást meg a mindenes áruházban.