Selfiegép lesz a party fotózás eszköze

Az egyik barátnőm a városunkban lévő áruházban dolgozik, és gyakran elmegyek meglátogatni ebédszünetben. Ilyenkor mindig szoktunk beszélgetni, amíg az ideje engedi. Említette, hogy nemsokára lesz az esküvője a vőlegényével, és úgy döntöttek, hogy party fotózás gyanánt bérelnek egy selfieboxot a lakodalomra. Én még korábban nem nagyon hallottam erről.

Elmondta a barátnőm, hogy ez egy olyan gép, amiben van egy tükörreflexes gép és egy képnyomtató, ami azonnal kinyomtatja a képeket. A selfiegep.hu vállalata kihozza helyszínre a készüléket, üzembe helyezi, sőt az egyik kolléga egész idő alatt a helyszínen marad, hogy ellenőrizze, minden rendben megy – e. Nagyjából 20 percet vesz csak igénybe a felállítás, tehát látható, hogy nagyon mobilis az eszköz. A barátnőm mondta, hogy ő meglepődött, hogy éppen emiatt gyakran ajánlják mozgó rendezvényekhez is a selfiegépet.

A gép mellé adnak még különböző vicces kiegészítőket, hogy a party fotózásnak az élménye teljes legyen, és igazán mókás képeket lehessen készíteni. Az itt kinyomtatott képeket haza lehet vinni emlékbe, de eltárolják digitális formában is, így a rendezvény után eljuttatják nekünk az egészet, ha azt szeretnénk. A barátnőmék a selfiegep.hu oldalán kértek árajánlatot, és egy napon belül meg is kapták, ahogyan azt a weboldalon ígérik. A hallottak alapján nekem is nagyon tetszett ez az egész szolgáltatás, és biztos voltam benne, hogy a lakodalmukon nagy sikert arat majd.