Sikeresen bevásároltunk a lánybúcsúra

A héten bevásárló körútra mentünk, ugyanis az egyik barátnőnk lánybúcsúja és szülinapja is egy napra fog esni, így rengeteg mindent kellett beszereznünk a jeles eseményre. Bevásároltuk az egyen pólókat, a lufikat és sokan az ajándékokat is ekkor vették meg. Én az ajándékot online rendeltem meg, mert nem voltam biztos benne, hogy bármelyik boltban is megtalálnám ugyanazt a gyönyörű fülbevalót, amit már régen kinéztem Beának, a házasulandó, születésnapos barátnőmnek. Mostanában egyre jobban rákaptam az online rendelésre, ugyanis sok mindent még olcsóbban megtalálok a webshopokon, mint személyesen az üzletekben.

A lánybúcsú programját már szinte rögtön az eljegyzési parti után lefixáltuk, ugyanis hamar megtaláltuk a tökéletes lehetőséget. A Balatonra fogunk elmenni ahol egy vitorlásozással, fürdőzéssel és bulizással összekötött lánybúcsút tartunk majd, a Balatonpro jóvoltából. Még éppen időben, a bevásárló túra előtt jutott eszünkbe, hogy a poharakat és szívószálakat kihúzhatjuk a bevásárló listáról, ugyanis a szervező ezeket a tételeket, és a korlátlan italfogyasztást is állja.

lánybúcsú

A pár órás hajókázást és fürdőzést követően vacsorát is igényeltünk, hogy erőt meríthessünk a hajnalig tartó siófoki bulizásra, ahova még ingyen belépésre feljogosító karszalagokat is kaptunk sok szórakozóhelyhez. Az éjszakát utána szintén Siófokon tervezzük eltölteni, és a következő napunk egy finom reggelivel és csodálatos kilátással fog majd indulni egy balatoni panorámás étteremben a kikötő mellett. Ha valaki azonban maga szeretné megoldani az étkezést, és esetleg helyben bevásárolni hozzá, arra is van lehetősége, ugyanis a felkínált lánybúcsú csomagokban semmilyen program sincsen kőbe vésve, hanem mi magunk alakíthatjuk őket.

Ezt követően egy luxusszálloda wellness részlegében áztathatjuk ki magunkból a fáradtságot, ugyanis az általunk választott lánybúcsú csomag még ezt is magában foglalja. Biztos vagyok benne, hogy felejthetetlen élményt fogunk tudni szerezni Beának ezzel a kis hétvégi balatoni kiruccanással. Abban reménykedünk, hogy nem kapjuk ki a nyári zivatarokat, mivel mindenképpen a szabadban szeretnénk eltölteni a lánybúcsút. Arra az esetre azonban, ha mégis olyan szerencsénk lenne, hogy zuhog az eső, a szervező időjárás garanciát vállal, és B opciót is kínál a saját üzemeltetésű bárjában. Ha ez nem felelne meg, akkor pedig minden további nélkül lemondhatjuk a foglalást és visszakapjuk a foglalót is. Mindenesetre nagy kár lenne érte, már nagyon rákészültünk a hajókázásra és fürdőzésre.

Az árak a választott programoktól, az időponttól és a csapat létszámától függnek. Ahhoz, hogy megtudjuk mennyi is az annyi, csak ki kellett töltenünk a weboldalon található gyorsított árajánlatkérőt, amibe beleírhattuk az igényeinket. Hamarosan visszaigazolást is kaptunk, és leesett az állunk. Már nem azért, mert annyira nagy összegről lett volna szó, éppen ellenkezőleg!

Elég korrekt szolgáltatásokat kapunk majd, ráadásul nagyon kedvező áron, érdekes programokkal, úgyhogy én már számolom a napokat a lánybúcsúig. Azt is alig várom már, hogy lássam Bea arcát, amikor odaadom neki az ajándékot.