Te hol találod meg a legjobb szupermarket akciókat?

Édesapám azt mondta egyszer, hogy az a gazdag ember, akinek valaki más végzi el az összes dolgát. Hát ilyen értelemben én sosem voltam gazdag, de nem is hiszem, hogy szeretnék az lenni: például a bevásárlás olyasmi, amit sokszor kifejezetten élvezek. Mostanában inkább rendelni szoktunk, mióta gyerekeink vannak, de néha leugrunk a kis közértbe a sarkon vagy egy-egy nagyobb bevásárlás is be szokott csúszni azért. Amikor erről van szó, tudom, hogy sokaknak nagyon fontos, hogy megtalálják a legjobb ajánlatokat és akciókat.

Tegyük fel, hogy a LIDL-be szeretünk járni. Nyilván, amire szükségünk van, az egy lidl akciós újság. De elég, ha a linkre kattintunk az előző mondatban, nem kell fizikai valójában hozzájutnunk! Végül is ez az internet és a 21. század! A linkre kattintva most négy különböző akciós újságot találunk, így akár mindet átböngészhetjük, de ha tudjuk, mire nincs szükségünk, azt ki is hagyhatjuk. Engem most az ínyencségek és a mostani hét érdekel leginkább. A kattintás után az Akcióleső webldalon maradunk, ahol a Lidl akciós újságon kívül rengeteg mindent találhatunk, akár utazási kuponokat és kedvezményeket is. És amit fentebb említettem, hogy népszerűek ezek az akciók? Az Akcióleső weboldal Facebook oldalán több mint 129.000 LIKE van…

Az Akcióleső weboldal, amelyben egyértelmű, hogy rengeteg munka, frissítés van, segítségünkre lehet, bármit is keressünk. A LIDL akciós újságból sem egy van csak, hanem amikor legutóbb néztem, például 5 különböző. Nem mondom, hogy egész évben így van, de november környékén sok ünnep közeleg: Mikulás, Karácsony, Szilveszter: és ezek mind sok dekorációval, étellel, itallal, ajándékozással járnak…

Érdekes módon az 5 újság dátumai nem azonosak, van amelyik aznap vagy másnap járt le, amikor néztem, de a többi egy hét múlva – vagy akár két héttel később. A témák a “szokásos” akciós újságon kívül az ünnepi ínyencségek, ünnepi dekorációk és karácsonyi játékok katalógusai voltak.

Ha egy üzlet kedvezményes számát meglátjuk tehát a főoldalon, még ha semmi nekünk valót sem találunk, sem keseredjünk el: a weboldal keresőjét használva az összes aktuális vagy közeljövőben aktuális, már létező kedvezményére könnyedén, a keresés gombra kattintással eljuthatunk.

lidl akciós újság