Vásárlás után mellplasztika volt a téma

Anyukám imád mindenes áruházakban, hatalmas csarnokokban órákig bolyongani. Én nem igazán szeretem ezeket, számomra nagy bennük a rengeteg árucikk miatt az összevisszaság és néha fura szag is van. De tudom, hogy neki örömet okozok azzal, ha havonta egyszer elviszem a „nagy kínaiba”, ahol nézelődés közben elcseverészünk. Utána be szoktunk ülni a közeli cukrászdába is. Ez a program már sokkal kedvemre valóbb.

Legutóbb egy ilyen sütizés alkalmával mesélte, hogy a legjobb barátnője nagymama lett. A kisbaba császármetszéssel született meg. Bár az újszülött és édesanyja is jól van, az anyuka nehezen fogadja testének változásait és az operáció után maradt hegeket. Manapság a plasztikai sebészeti eljárásokkal számtalan nő hasonló problémájára van megoldás. Elmondtam anyukámnak, hogy én is gondolkodom azon, hogy korrigáltassak magamon ezt-azt de még csak tájékozódás szintjéig jutottam.

A www.plasztika.info.hu oldalon sok információt találhatunk a plasztikai beavatkozásokról. Ez az oldal a Kelemed Plasztikai Sebészet honlapja, melyen Dr. Kelemen Ottó plasztikai sebész főorvos vezet. Számos kezelés elérhető, mellplasztika, hasplasztika, intim tájak plasztikája de még arcfiatalító kezelések is.

Kelemen doktor abszolút profi szinten űzi hivatását. Sebészi pályafutása majdnem 40 éve tart, és plasztikai sebészként is több évtizede praktizál. Magánpraxisát 1997 óta vezeti. Tagja a legjelentősebb hazai és nemzetközi tudományos társaságoknak, folyamatosan képezi magát, előadásokat tart és publikál. A beavatkozásokat szigorú protokoll szerint, prémium minőségű implantátumokkal, eszközökkel végzi. Budapesten 2 helyszínen praktizál, valamint Pécsett is működtet rendelőt, ahol általában hetente egy alkalommal lehet megtalálni. Pécsett és az egyik fővárosi helyszínen konzultációkat, vizsgálatokat és a járóbeteg ellátás keretei között megvalósuló kezeléseket végez. A másik budapesti helyszín pedig az Art Medic magánklinika, ahol az altatásos nagyműtétek zajlanak.

Így tudunk időpontot kérni

Ha időpontot szeretnénk kérni, nem kell mást tennünk, mint kitölteni a honlapon található konzultációs kérdőívet. Itt meg kell adni néhány adatot, nevet, e-mail címet, skype elérhetőséget. Néhány mondatban összefoglalhatjuk, hogy mely plasztikai sebészeti eljárás vagy kezelés iránt érdeklődünk. Ezután ki kell választani a helyszínt és az időpontot. Egyébként e-mail cím és telefonszám is fel van tüntetve az oldalon.

A kezelések árai tájékoztató jelleggel vannak feltüntetve a plasztika.info.hu-n. Ezek a Ft/Euro árfolyam mozgásával változhatnak. Egy-egy beavatkozás előtt szükséges 10%-ot vagy százezer forintot átutalni a Kelemed Plasztika bankszámlájára. Egyébként a műtétet egészségpénztári kifizetéssel is finanszírozhatók. Ha ilyen szándékunk van, akkor azt az első konzultáció alkalmával jelezzük.

Az egyik leggyakrabban kért beavatkozás természetesen a mellplasztika. A Kelemed Plasztikai Sebészeten azt egy úgynevezett All inclusive mellnagyobbítás csomagban vehető igénybe. Ez tartalmaz egy 30 perces konzultációt mellimplantátum próbával, 2 db implantátumot, 2 db kompressziós melltartót, stabilizálópántot, kompressziós harisnyát az alsó végtagi trombózis megelőzésére. Továbbá magában foglalja az műtétet, az altatást és az ápolás díját is. Ezen felül tartalmazza a kontrollvizsgálatokat és a varratszedést, valamint szükség esetén a műtéti szövődmények ellátást is az operációt követő 4 héten belül.

A beavatkozás előtt szükséges néhány vizsgálat elvégzése. Idősebb hölgyeknél mammográfia kötelező, míg fiatalabbaknál elegendő egy mellultrahang. Ezeken kívül nagylabor, nőgyógyászati szűrővizsgálat, EKG, vércsoport meghatározás és ellenanyagszűrés is szükséges. Csak teljesen egészséges páciens vethető alá mellnagyobbító műtétnek,mely mindig altatásban zajlik. Időtartama 2-3 óra, a teljes gyógyulás 8-12 hét alatt következik be. Nagyon fontos az utókezelésben az orvosi utasítások betartása. ű Számomra nagyon meggyőzőek a honlapon olvasottak és ha egyszer arra az elhatározásra jutok, hogy plasztikai sebészhez fordulok, minden bizonnyal a Kelemed Plasztikai