Végre egy áruház, ami a környezetbarát életmód megtestesítője

Az elmúlt években teljes mértékben áttértem a környezetbarát, öko életmódra. Annyira sokszor lehetett hallani a médiában, hogy mekkora a probléma, és hogy ez ellen a mi felelősségünk tenni. Nem kell nagy dolgokra gondolni, elég ha szelektíven gyűjtjük a szemetet, és nem dobáljuk ezt bele a folyókba, vagy nem hagyjuk az erdők szélén. Vásárolhatunk környezetbarát boltokból és támogathatunk öko cégeket. De sajnos sokan nem így gondolkoznak, így én úgy döntöttem, hogy maximálisan átállok az öko, környezetbarát életmódra, és a férjem és a gyerekeim is megpróbálom erre rávezetni. Eleinte az egyetlen bajom az volt, hogy valahonnan be kellett szereznem azokat az alapanyagokat, amelyekkel ezt teljes mértékben megtehetem, de nem találtam ilyen helyet, se kisebb boltot, se nagyobb áruházat. Pedig kiderült, hogy van ilyen, erre pedig egy kolléganőm hívta fel a figyelmem.

Ez az áruház igazából egy webshop, méghozzá a humanityaruhaz.hu. Hogy ők mivel foglalkoznak pontosan? 2013 óta látják el kis hazánkban az öko és környezetbarát életmódot folytató embereket alapanyagokkal, amelyeket felhasználva klassz kis termékeket készíthetnek, mint például szappanok, vagy krémek, kencék. Magyarországon ők az egyik legmegbízhatóbb, legjobb minőséget kínáló oldal, akik ráadásul nagyon dinamikusan fejlődnek. És ami nekem a legszimpatikusabb azon kívül, hogy itt mindent megkapok, ami az új életmódomhoz kell, az két dolog. 

Az egyik, hogy a cégnek van egy konkrét akcióterve, amivel a környezet védelmét erősíti, és próbálja fellendíteni. Számukra valóban fokozottan fontos környezetük megóvása, és ezt nem csak mondják, hanem tesznek is érte. Ez jelenleg egy 5 pontot magába foglaló akcióterv, amely igen nagy eredmények elérésére képes. Egy jó példa erre a 2019-es évük, amikor csupán a shea vaj tárolására szolgáló tégelyeket cserélték üvegre PET palack helyett, ezzel óriásit spórolva a műanyagokon. A másik, ami nagyon szimpatikus, hogy ez több, mint egy sima webshop. 2015-ben egy tudástárat is létrehoztak, ami gyűjti a náluk kapható termékek felhasználási módját, és szuper javaslatokat tartalmaz.

Én most épp teafa olaj vásárlását tervezem az oldalról, pontosan innen: humanityaruhaz.hu/termek/teafa_100_tisztasagu_termeszetes_illoolaj. A gyerekeimnek veszem, a bőrük ápolására. Ez az egyik pozitív hatása a sok közül, de van még jó néhány, érdemes róla tájékozódni a honlapon. Itt minden szükséges információ megtalálható, mint például az, hogy a termék hogyan készül, mik a főbb összetevői, milyen jó hatásai vannak, és hogyan lehet felhasználni. Az adagolás és tárolás, illetve egyéb figyelmeztetés is mindig fel van tüntetve, ami megint plusz pont. Szerintem nagyon szimpatikus, ha egy cég ezzel is próbál kiemelkedni a versenytársai közül. Tudásbázis, tippek, javaslatok, és egy csomó minden, amitől érzed, hogy nem csak rád akarják sózni a terméket. Szerintem nagyon ritka manapság az a webshop, ami így odateszi magát. A humanityaruhaz.hu/termek/teafa_100_tisztasagu_termeszetes_illoolaj oldalon, a példánál maradva, ez nagyon jól megfigyelhető. Nem csak megvenni tudod a terméket, hanem kapsz hozzá klassz plusz infókat is, ami segít, hogy jól fel is használd, amit vettél. Amikor meg a vásárláshoz érkezel, akkor nagyon korrekt árakkal találkozol, és a kiszállítás is gyors. A termékek minősége meg egyenesen tökéletes. 

humanityaruhaz.hutermekteafa_100_tisztasagu_termeszetes_illoolaj

Azt gondolom, hogy ez a tökéletes webshop egy olyan környezettudatos, öko személynek, mint amilyen én is vagyok. A legjobb termékek, a legkorrektebb árakon, gyors szállítással. És nem csak a terméket kapod meg, hanem egy életérzést is, és rengeteg jó tippet is a felhasználáshoz. Minden nap feljövök az oldalra, és aktív használója, szinte rajongója vagyok. Lassan már a családom is az lesz, mert egyszerűen imádják, amiket innen veszek, és amiket készítek az alapanyagokból. Nem tudnak betelni velük, mint akár egy jó sütivel. Ajánlom Neked is, hogy nézz szét itt, magával fog ragadni, hidd el!